ELL - The Course Timetable Çarşamba, Ekim 14, 2020 - 15:27

ELL - The Course Timetable

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE Salı, Eylül 29, 2020 - 14:27

Sevgili öğrenciler,

Lütfen ders kaydınız danışmanınız tarafından onaylandıktan sonra son kontrolü kendiniz yapınız. Zira ders kaydındaki sorumluluk tamamen öğrenciye aittir. Sonrasında fark edilen bir hatadan ötürü danışman sorumlu değildir.

ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE Cuma, Eylül 25, 2020 - 19:28

Sevgili Fırat Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Öğrencilerimizin Dikkatine,

Öncelikle 2020-2021 Eğitim -Öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yeni kayıt yapan öğrencilerimize hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum.

İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE Cuma, Eylül 25, 2020 - 19:15

Sevgili Fırat Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğrencilerimizin Dikkatine,

İDEA 2020 Kitap Ödülü Cuma, Eylül 18, 2020 - 13:18

İngiliz Dili ve Edebiyatı anabilim dalı öğretim üyelerinden Doç.Dr. Seda ARIKAN'ın Doris Lessing: Marksizmden Sufizme Bir Yaşam Felsefesi isimli kitabı İDEA 2020 Kitap Ödülü'ne layık görülmüştür.

Haberin tamamı için tıklayınız: https://www.idea.org.tr/

Kapadokya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans Programları Perşembe, Ağustos 27, 2020 - 12:10

Kapadokya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans Programları

DUYURU! Cumartesi, Nisan 25, 2020 - 22:00
Sevgili Öğrenciler,

Covid-19 pandemisi dolayısıyla Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim Birimi tarafından yürütülen
online sistem üzerinden derslerimizi ve sınavlarımızı yürütmek için bölüm olarak azami çaba
Sevgili Öğrencimiz Ayşenur DEMİRAL'ı Kaybetmenin Acısını Yaşıyoruz Çarşamba, Mart 4, 2020 - 14:16

Bir süredir ağır bir hastalığa karşı savaşan sevgili öğrencimiz Ayşenur Demiral’ın zamansız vefatının derin acısını ailesiyle ve tüm sevenleriyle paylaşıyoruz. Her daim gülen gözlerindeki ışıltıyla hatırlayacağımız Ayşenur’a Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına bu acı kayıp karşısında sonsuz sabırlar diliyoruz.

Ayşenur bir keresinde şöyle yazmıştı:

Ege Üniversitesi 10. Uluslararası Lisans Sempozyumu Pazartesi, Kasım 25, 2019 - 16:29

10th International Undergraduate Symposium

“DESIRE”

Ege University, Faculty of Letters, Izmir, TURKEY

March 19, 20

CALL FOR PAPERS

“Those who restrain desire do so because theirs is weak enough to be restrained.” ― William Blake, The Marriage of Heaven and Hell

Sayfalar