New York Fordham Üniversitesi'nde Seminer

İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Seda Arıkan, TÜBİTAK 2219 doktora sonrası araştırma projesi dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü New York Fordham Üniversitesi’nde İngilizce Bölümü öğretim üyeleri ile birlikte “Doris Lessing ve Etik” konulu bir seminer düzenlemiştir.

10 Nisan 2019’da Rose Hill Campus, Dealy Hall binasında gerçekleştirilen seminere Prof. Dr. Chris GoGwilt ve Prof. Dr. Anne Fernald moderatörlük yaparken Seda Arıkan, Doris Lessing eserlerinde Sufi erdem etiğine uzanan etik yaklaşımları değerlendirmiş, Doris Lessing Society başkanı Cornelius Collins de Lessing eserlerinde mizahın etik değerlerin yansıtılmasında nasıl kullanıldığı üzerine bir değerlendirme sunmuştur.

Seminer haberinin Fordham Üniversitesi sitesinde yayınlanan ayrıntıları için, Fordham University English Connect haber linki aşağıdadır:

Doris Lessing and Ethics: A Workshop

Adsız.png

Wednesday, April 10

1:00 p.m.

Dealy Hall 115

Fordham University

Rose Hill Campus

featuring

Seda Arikan

Assistant Professor of Western Languages and Literatures, Firat University, Turkey

"From Marxism to Sufism: An Interdisciplinary Study of Doris Lessing as a Novelist of Ethics"