İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Sevgili Fırat Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğrencilerimizin Dikkatine,

Öncelikle 2020-2021 Eğitim -Öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yeni kayıt yapan öğrencilerimize hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum.

Ders kayıtları ile ilgili olarak, bu yıl ders müfredatımızda değişiklik yapıldı. Bu durumda, 2014-2015 yılından itibaren kayıtlı olan öğrencilerimiz eski müfredat ile devam edeceklerdir. Şu an 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz eski müfredat ile ders kaydı yapacaklardır. Bu öğrencilerin 29 Eylül Pazartesi’nden itibaren ders kaydı için sisteme girmelerini istiyoruz.

2020 yılına 1. Sınıftan başlayacak öğrencilerimiz için yeni müfredat ile öğrenim göreceklerdir. Yeni müfredat henüz Öğrenci İşleri tarafından sisteme girilmemiştir. Bu nedenle 2020 yılı kayıt yaptıran ya da 2019 yılı kayıtlı olup geçen yıl Hazırlık sınıfında okumuş olan öğrencilerin bu yıl 1. Sınıf kayıtlarını 30 Eylül Çarşamba itibari ile yapmaları gerekmektedir.

İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerinin danışmanlığı Arş. Gör. Ahmet Can Vargün tarafından yapılmaktadır. Ders kayıtlarınızı kendi sisteminizden yapacaksınız. Onay işlemi ise danışman hocanız tarafından yapılacaktır. Tüm işlemler online yapılacaktır. Bölüme gelmeniz gerekmemektedir. Kayıtla ilgili problem olduğu takdirde hocanıza mail ile başvurabilirsiniz. Mail adresi: acvargun@firat.edu.tr. Hafta içi 9:00 16:30 saatleri arasında bu mail adresine mail atıp sorabilirsiniz. Kayıtların şu an için son tarihi 5 Ekim 2020’dir.

***Hazırlık sınıfı ile ilgili sorularınızı Yabancı Diller Yüksek Okulu’na sormanız gerekmektedir.

***Lütfen sorularınız varsa Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Sekreterliği’ni aramak yerine, danışman hocanıza mail atarak sorunuz.

Anabilim Dalı Başkanı

Doç. Dr. Seda ARIKAN