ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Sevgili Fırat Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Öğrencilerimizin Dikkatine,

Öncelikle 2020-2021 Eğitim -Öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yeni kayıt yapan öğrencilerimize hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum.

Alman Dili ve Edebiyatı öğrencilerinin danışmanlığı Arş. Gör. G. Tuğçe ÇETİN tarafından yapılmaktadır. Ders kayıtlarınızı kendi sisteminizden yapacaksınız. Onay işlemi ise danışman hocanız tarafından yapılacaktır. Tüm işlemler online yapılacaktır. Bölüme gelmeniz gerekmemektedir. Kayıtla ilgili problem olduğu takdirde hocanıza mail ile başvurabilirsiniz. Mail adresi: gtcetin@firat.edu.tr. Hafta içi 9:00 16:30 saatleri arasında bu mail adresine mail atıp sorabilirsiniz. Kayıtların şu an için son tarihi 5 Ekim 2020’dir.

***Lütfen sorularınız varsa Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Sekreterliği’ni aramak yerine, danışman hocanıza mail atarak sorunuz.